کیک خیس هویج

طرز تهیه ی کیک خیس هویج(بسیاررر لذیذ)

کیک خیس هویج

مواد اولیه

کیک هویج

  1. 2 پیمانه                    آرد همه منظوره
  2. 2 قاشق چایخوری        جوش شیرین
  3. 1 قاشق چایخوری         نمک کوشر
  4. 1/2 1 قاشق چایخوری   دارچین
  5. 1/4 1 پیمانه              روغن گیاهی
  6. 1 پیمانه                    پودر شکر
  7. 1 پیمانه                    شکر قهوه‌ای
  8. 1 قاشق چایخوری        عصاره وانیل
  9. 4 عدد                      تخم مرغ بزرگ
  10. 3 پیمانه                   هویج رنده شده (5 تا 6 هویج متوسط)
  11. 1 پیمانه                    گردوی درشت خرد شده
  12. 1/2 پیمانه                کشمش

خامه پنیری

  • 8 اونس                   پنیر خامه‌ای در دمای اتاق (برابر با 225 گرم)
  • 1/4 1 پیمانه             پودر شکر
  • 1/3 پیمانه               خامه زده شده سنگین
  • 1/2 پیمانه               گردوی درشت خرد شده، برای روی کیک

روش پخت

نکته 1: این دستور پخت بسیار انعطاف پذیر است. شما می‌توانید بسیاری از مواد اولیه دیگر را جایگزین کنید و یا حتی از برخی مواد اولیه معرفی شده استفاده نکنید. مثلا می‌توانید از مغز گردو یا کشمش استفاده نکنید. و یا می‌توانید به جای شکر قهوه‌ای هم از پودر شکر معمولی استفاده کنید.

نکته 2: به شکل اصولی برای تهیه این کیک باید از نمک کوشر استفاده کرد. اما نگران نباشید. همیشه می‌توانید نمک معمولی را هم جایگزین این نمک بکنید. در این مورد یک اصل کلی وجود دارد:
1 قاشق چایخوری نمک معمولی = 1/4 1 قاشق چایخوری نمک کوشر

نکته 3: چیزی که این کیک را خاص‌تر و دوست‌داشتنی‌تر می‌کند این است که می‌توانید بدون استفاده از تجهزات خاصی و سریع و راحت آن را بپزید.

 

هویج زیادی در این کیک بریزید

3 پیمانه کامل هویج به این کیک اضافه می‌شود. شاید در نگاه اول به نظر خیلی زیاد بیاید. اما وقتی کیک پخت، متوجه می‌شوید که این مقدار زیاد هویج، چه طعم و عطر لذتبخشی به کیک داده است. یکی از دلایل مهمی که ما این دستور پخت را انتخاب کردیم همین استفاده زیاد هویج در آن بود. چرا که هویج علاوه بر خواصی که دارد ارزان قیمت هم هست

رویه خیلی خامه‌ای این کیک هویج

در دستور پخت این کیک هویج مرطوب استفاده از رویه خامه‌ای هم توصیه شده است. رویه خامه‌ای که برای آن در نظر گرفته‌ایم، ترکیب خامه سنگین، پودر شکر و خامه پنیری است که طعم فوق‌العاده‌ای دارد. البته لایه‌ای کردن این کیک و استفاده از رویه خامه‌ای برای آن هیچ ضرورتی ندارد. این کیک هویج به تنهایی هم بسیار خوشمزه و مطبوع است.
بنابراین اگر علاقه‌ای به درست کردن خامه رویه ندارید، و یا مواد اولیه آن در دسترس نیست، کیک را بدون رویه درست کنید. البته می‌توانید فقط کمی پودر شکر روی آن بپاشید

 

 

 

طرز تهیه کیک هویج

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (حدود 180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. اگر می‌خواهید خامه پنیری را نیز تهیه کنید از دو ظرف استفاده کنید. حتما مراحل چرب و آردی کردن ظرف کیک را هم انجام دهید.
نکته: می‌توانید از یک پن باندت هم برای پخت این کیک استفاده کنید. برای این کار باندتی که 10 تا 12 پیمانه ظرفیت داشته باشد، مطلوب به نظر می‌رسد. در این صورت زمان پخت، از آنچه که در بالای صفحه گفته شده طولانی‌تر خواهد شد. به شکلی که حدود 30 درصد زمان پخت افزایش خواهد یافت.
2- در یک کاسه متوسط، آرد، جوش شیرین، نمک و دارچین را هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.
3- در یک کاسه دیگر، روغن، شکر و وانیل را هم بزنید. تخم مرغ‌ها را هم یکی یکی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا با دیگر مواد مخلوط شود.
4- ترکیب مواد خشک را در سه مرحله اضافه کنید و هر بار به آرامی هم بزنید. تا جایی که مواد خشک اضافه شده کم کم ناپدید شود و یک خمیر نرم به دست آید.

.

5- خمیری که آماده کردید را داخل ظرف یا ظرف‌های خود بریزید. همانطور که قبلا گفتیم ممکن است بخواهید در یک یا دو پن و یا یک ظرف باندت کیک را بپزید. ظرف را داخل فری که از قبل روشن کردید قرار دهید و اجازه دهید تا کیک در همان دما بپزد. زمان پخت بسته به ظرفی که استفاده کرده‌اید ممکن است بین 35 تا 45 دقیقه یا حتی بیشتر متغیر باشد. حتما برای اطمینان از پخت کیک، تست خلال دندان کیک را انجام دهید.
6- بعد از خارج کردن از فر، اجازه دهید کیک در همان ظرف به مدت 15 دقیقه خنک شود. سپس آن را از ظرف جدا کنید و در رک های شیرینی‌پزی یا دیگر سطوح قرار دهید تا این کیک هویج به طور کامل خنک شود.
نکته: توجه داشته باشید که اگر قصد دارید از خامه پنیری استفاده کنید و کیک هویج را تزیین کنید حتما باید سطح کیک کاملا خنک شده باشد.

طرز تهیه خامه پنیری برای کیک هویج

7- در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای را به مدت یک دقیقه با سرعتی متوسط هم بزنید تا کرمی شود. هر بار پودر شکر را به اندازه 1/4 پیمانه اضافه کنید و هم بزنید تا کل شکر اضافه شود. ترکیب حاصل باید نرم و پرزی مانند باشد. خامه سنگین را هم اضافه کنید و به مدت یک دقیقه با سرعتی متوسط هم بزنید. اجازه دهید این خامه سرد شود تا آماده پوشاندن کیک هویج شود.

8- زمانی که لایه‌های کیک کاملا خشک شد، روی لایه اول را بپوشانید. لایه دوم را روی آن قرارد دهید. سپس با بقیه خامه‌ها روی لایه دوم را هم پوشش دهید. می‌توانید کناره‌های کیک را بدون خامه‌پوش کردن رها کنید.
آموزش تصویری و کامل پوشاندن بین لایه‌های کیک با خامه را می‌توانید در جلسه هجدهم دوره رایگان مقدمات پخت کیک، مشاهده کنید. همچنین آموزش تصویری خامه‌پوش کردن کیک هم در جلسه نوزدهم ارائه شده است.
نکته: از این دستور پخت می‌توانید برای پخت کاپ‌کیک هویج هم استفاده کنید. پخت هر کاپ‌کیک هویج حدود 14 تا 18 دقیقه زمان می‌برد. مانند کیک هویج، اجازه دهید ابتدا آنها چند دقیقه‌ای در خود قالب خنک شوند. سپس از قالب خارجشان کنید. این میزان مواد اولیه که گفته شد، برای 24 کاپ‌ کیک مناسب است.

.