غذای معروف ایتالیایی آرانچینی یا همان کوفته برنجی

آموزش پیش غذای ایتالیایی با نام آرانچینی

غذای معروف ایتالیایی آرانچینی یا همان کوفته برنجی
غذای معروف ایتالیایی آرانچینی یا همان کوفته برنجی
غذای معروف ایتالیایی آرانچینی یا همان کوفته برنجی

آموزش پیش غذای ایتالیایی با نام آرانچینی

پیش غذای ایتالیایی

آرانچینی هم یکی دیگر از پیش غذاهای معروف ایتالیایی است که بیشتر در شمال این کشور رواج دارد. این پیش غذای ایتالیایی درواقع گلوله‌های برنجی مغزداری است که با آرد سوخاری در روغن سرخ می‌شود. سیسیل، زادگاه این پیش‌غذای ترد و خوشمزه است چراکه در این شهر کشت برنج رواج دارد. حداکثر زمان لازم برای پخت این پیش غذای ایتالیایی پنجاه دقیقه است و مواد لازم برای تهیه آن عبارت‌اند از:

•    دو فنجان برنج خام

•    یک زردۀ تخم‌مرغ

•    نصف فنجان پنیر پارمسان رنده شده

•    یک‌چهارم فنجان کره آب‌شده

•    صد و پنجاه گرم گوشت چرخ شده

•    یک پیاز متوسط خرد‌شده

•    نصف فنجان سس گوجه‌فرنگی

•    نصف فنجان نخودفرنگی پخته‌شده

•    یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک

•    یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل

•    دو عدد سفیده تخم‌مرغ

•    یک و نیم فنجان آرد سوخاری یا پودر نان باگت

•    مقداری روغن برای سرخ کردن

برای آماده‌سازی این پیش غذای ایتالیایی لازم است که ابتدا برنج را باکمی نمک بپزید. پس‌ازاینکه کمی سرد شد، کره، زرده تخم‌مرغ و پنیر را به آن اضافه کنید؛ مواد را درون یخچال بگذارید تا سرد شود. درون یک تابه، پیاز را با گوشت تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، سپس سس گوجه‌فرنگی و نخود‌فرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید گوشت در سس گوجه پخته شود؛ کمی نمک و فلفل و ادویه‌های موردعلاقه‌تان را نیز به آن اضافه کنید.

مخلوط برنج را به یازده قسمت تقسیم کنید. در مرکز هر قسمت کمی از مایه گوشت قرار دهید و برنج را به‌صورت گلوله‌های کوچک درآورید. گلوله‌ها را در سفیده تخم‌مرغ بغلتانید، سپس در آرد سوخاری یا پودر نان باگت بزنید و در روغن داغ سرخ‌ کنید. قبل از قرار دادن این پیش غذای ایتالیایی در تابه، از داغ بودن روغن مطمئن شوید. اگر دوست دارید که روغن کمتری مصرف کنید، می‌توانید آرانچینی‌ها را در ظرف مخصوص فر بچینید و آن‌ها را بدون روغن در فر بپزید. (توجه داشته باشید که آرانچینی یک پیش غذای ایتالیایی است که طبق دستور اصلی باید در روغن سرخ شود.)